Prealoader

Objave

POZIV – Podaci o lokaciji građevine, procjeni količine, vrste i statusu materijala za kojeg je izvjesno da će postati azbestni otpad

Objava: 05.07.2017.

Člankom 18. st. 1. Pravilnika o građevnom otpadu i otpadu koji sadrži azbest (NN 69/2016) propisano je da je vlasnik odnosno korisnik građevine u kojoj se nalazi azbest, dužan, radi planiranja sustava gospodarenja građevnim otpadom koji sadrži azbest, na poziv jedinice lokalne samouprave, u roku određenom tim pozivom, dostaviti podatke o lokaciji građevine, procjeni količine, vrste i statusu materijala za kojeg je izvjesno da će postati azbestni otpad.

Sukladno navedenom pozivamo građane da dostave podatke o lokaciji građevine, procjeni količine, vrste i statusu materijala za kojeg je izvjesno da će postati azbestni otpad u tablici u prilogu.

Podaci se dostavljaju na adresu: Grad Buje-Buie, Istarska 2, 52460 Buje ili na mail: info@buje.hr

NAPOMENA: neispunjenje obveze određene ovim pozivom smatra se prekršajem u smislu članka 172. Zakona o održivom gospodarenju otpadom (NN 94/2013) za koji se može kaznit fizička osoba u svojstvu posjednika otpada, vlasnika otpada i druge osobe nad kojom je proveden nadzor novčanom kaznom u iznosu od 3.000,00 do 10.000,00 kuna.

Istaknuto

Skip to content