Prealoader

Obavijest o korištenju kolačića

Objava: 04.06.2019.

Poštovani,

u nastavku možete pročitati koje podatke prikupljamo, na koji ih način obrađujemo te u koje ih svrhe upotrebljavamo.

1. Općenite informacije

Ovaj dokument odnosi se na primjenu kolačića (cookies) koji se koriste na web stranicama Grada Buje-Buie (buje.hr).
Pregledavanje internetskih stranica Grada Buje- Buie je anonimno te se tom prilikom ne prikupljaju podaci koji bi omogućili Vašu identifikaciju. Web stranica automatski prikuplja podatke o uređaju s kojim pristupate web stranici. Ovi podaci koriste se u svrhu poboljšanja korisničkog iskustva i usluge te dobivanja općih statističkih podataka vezanih uz korištenje web stranica.
Kolačići su male tekstualne datoteke koje se pohranjuju u korisnikovu pregledniku. Većina kolačića sadrži jedinstveni identifikator koji se naziva ID kolačića koje web-lokacije i poslužitelji povezuju s preglednikom u kojem je pohranjen kolačić. To web-lokacijama i poslužiteljima omogućuje da razlikuju preglednik od drugih preglednika koji pohranjuju različite kolačiće te da pomoću jedinstvenog ID-a kolačića prepoznaju pojedinačne preglednike.

Korištenjem ovih web stranica Grad Buje-Buie smatra se da ste suglasni s načinom prikupljanja i obrade podataka opisanim u ovom dokumentu te pohranom i pristupom kolačićima na vašem uređaju.

2. Primjena kolačića

Kolačići se upotrebljavaju za bolje korisničko iskustvo s potpunim funkcionalnostima korištene aplikacije, a mogu biti privremeni (pohranjuju se samo tijekom posjeta internetskim stranicama) ili trajni (na računalu korisnika ostaju pohranjeni i nakon posjeta).

Grad Buje-Buie koristi kolačiće trećih strana:

Google Analytics

Koristimo Google Analytics kako bi prikupili anonimne informacije o broju posjeta i najpopularnijim objavama.

Usluga web analitike među ostalim prikuplja podatke o web stranici s koje je posjetitelj došao, koje je podstranice posjetio ili kako često i koliko dugo pregledava određenu podstranicu. Web analitika se koristi za optimizaciju web stranice i kako bi se provela analiza oglašavanja na internetu.
Vlasnik servisa Google Analytics je Google Inc., 1600 Amphitheatre Pkwy, Mountain View, CA 94043-1351, SAD.

Ukoliko ne želite da se vaši podaci prikupe u statističkoj obradi Google Analyticsa s obzriom na sadržaj stranica Grada Buje-Buie, morate skinuti dodatak pregledniku koji se nalazi na tools.google.com/dlpage/gaoptout i instalirati ga. Ovaj dodatak daje Google Analyticsu do znanja da se informacije o posjeti web stranice od strane posjetitelja ne smiju prikupljati i obrađivati. Google instalaciju navedenog dodatka pregledniku smatra valjanim prigovorom protiv prikupljanja osobnih podataka.

Dodatne informacije i Googleove smjernice vezane uz zaštitu osobnih podataka mogu se naći na www.google.com/intl/en/policies/privacy/ i www.google.com/analytics/terms/us.html


3. Sprječavanje kolačića

Ukoliko niste suglasni sa upotrebom kolačića na vašem uređaju, onda ih možete lako izbrisati i/ili spriječiti na svojem računalu ili mobilnom uređaju pomoću postavki preglednika kojim se koristite.

Više informacija o načinu brisanja i onemogućavanja kolačića potražite na stranicama web preglednika kojim se koristite ili na www.allaboutcookies.org

Budući da je svrha kolačića poboljšanje korisničkog iskustva na internetskim stranicama, imajte na umu da sprječavanjem ili brisanjem kolačića možete onemogućiti funkcioniranje nekih značajki ili prouzročiti njihov drugačiji rad i izgled u vašem pregledniku.

4. Uvjeti i izmjene

Grad Buje-Buie zadržava pravo izmjene sadržaja ovog dokumenta u bilo kojem trenutku.
Posjetite povremeno ovu stranicu kako biste doznali jesu li se uvjeti promijenili.

5. Informacije za kontakt

Grad Buje-Buie će rado primiti vaše komentare i sugestije u vezi s ovim dokumentom, kao i upite oko vaših prava kao korisnika web stranica Grada Buje-Buie.

Službenik za zaštitu podataka dostupan je putem adrese e-pošte: v.visintin@buje.hr

Istaknuto

Skip to content