Prealoader

Dobrovoljno vatrogasno društvo Buje

Objava: 07.03.2013.

DVD Buje – stručna i humanitarna udruga

Dobrovoljno vatrogasno društvo Buje (DVD Buje) je stručna i humanitarna udruga koja djeluje u interesu grada Buja i Republike Hrvatske. Članovi društva redovito vježbaju i educiraju se kako bi bili ukorak s vremenom i osigurali najbolju zaštitu sugrađana. Uz obilježavanje važnih datuma, članovi sudjeluju u raznim manifestacijama, druženjima s drugim društvima i gašenju požara.

DVD Buje uspješno prikuplja sredstva za nabavku opreme i vatrogasnih kamiona. Također organiziraju Dan otvorenih vrata, kroz koji posjetitelji mogu bolje upoznati njihov rad i opremu. DVD Buje je otvorio novi vatrogasni dom na Stanici u Bujama.

Operativni dio DVD-a sudjeluje u brojnim intervencijama, uključujući gašenje požara, spašavanje nestalih osoba, uklanjanje gnijezda stršljena, raščišćavanje prometnica i mnoge druge akcije. Društvo je opremljeno sukladno vatrogasnim propisima i potrebama, te raspolaže s pokretnim defibrilatorom za hitne intervencije.

Uprava DVD Buje uključuje predsjednika Gorana Rašića, zapovjednika Petra Rašića, zamjenika zapovjednika Marka Marušića i tajnicu Snježanu Vitulić.

KONTAKTI:

Predsjednik DVD Goran Rašić +38598304295
Zapovjednik Petar Rašić +385992171670
Zamjenik zapovjednika Marko Marušić +38598264669
Tajnik Snježana Vitulić +385913774807

Istaknuto

Skip to content