Foto Galerija

Volontiranje u zajednici

Objava: 01.08.2016.

Prethodnih 6.mjeseci ove godine, članica Centra za Inkluziju Buje, Marijana Jurišević uključila se u lokalnu zajednicu volontirajući na više volonterskih mjesta:
Od veljače volontira u gradskoj knjižnici u Bujama kao asistent knjižnjićarki u aktivnostima svrstavanja i evidencije knjiga i časopisa te održavanja materijala i prostora.
U Bujama je isto tako aktivna kao volonterka u karitativnoj udruzi Sv. Vinka Paulskog gdje pomaže članicama udruge u održavanju i pripremanju crkve Sv.Servula povodom svečanih priredbi.
U Novigradu je volontirala u udruzi ‘Društvo naša djeca’ na sajmu dječje robice krajem travnja i na muzičkoj radionici za djecu u sklopu muzičke manifestacije Parkfest 2016 održane početkom svibnja.

Jedan veliki bravo našoj Marijani koja svojim angažmanom čini našu zajednicu boljom, kvalitetnijom i sretnijom, te svojim primjerom ukazuje na postojeću ljudsku dobrotu koja je u svima nama.

Volontiranje se provodi u sklopu projekta “Život pun mogućnosti“.
Projekt provodi Centar za inkluziju i podršku u zajednici s partnerima od 1. prosinca 2015. godine. Cilj projekta je povećati kompetencije za tržište rada i zapošljivost osoba s intelektualnim teškoćama razvojem dnevnih radnih aktivnosti te jačanjem aktivnog sudjelovanja u zajednici. Dio projektnih aktivnosti odnosi se na poticanje većeg uključivanja osoba s intelektualnim teškoćama u život zajednice i to razvojem programa volontiranja.
Ukoliko i vi želite uključiti osobe s intelektualnim teškoćama kao volontere u vašu organizaciju slobodno kontaktirajte:

Marko Đaković
marko.dakovic@centar-podrske.hr
Tel: 095 252 55 58

Istaknuto

Skip to content