Prealoader

Gradonačelnik

Tri godine

Objava: 04.06.2020.

Poštovane sugrađanke i sugrađani,
danas obilježavam tri godine otkako ste me izabrali za svog gradonačelnika, gradonačelnika Grada Buja. Služiti građanima i gradu je časna, odgovorna i zahtjevna dužnost. Biti gradonačelnik nije posao, to je poziv.

Svima Vam se želim zahvaliti, prije svega na povjerenju koje ste mi dali, ponosan sam, sretan, a ujedno i svjestan odgovornosti koju mjesto gradonačelnika ima i baš zato svaki dan od tada, zajedno sa svojim timom, provodimo radno, među ljudima, slušajući vaše želje, prijedloge, kritike, pohvale…

Priznajem Vam da se u ove tri godine mandata jako puno toga izdogađalo – od generacijskih projekata do generacijskih izazova. Godina ispred nas neće biti laka, ali na to gledamo pozitivno i kao izazov za još jačim stavom u poboljšanju svega što nas u našoj zajednici okružuje. Planiramo, projektiramo, radimo kontinuirano sve da bi bili spremni u svakom trenutku ili započeti s radovima, ili se pak kao Grad prijaviti na razne bespovratne natječaje kojima realiziramo projekte, a iste ne bi mogli ostvariti samo sa svojim sredstvima.

Želim da znate da sam i dalje pun želje i volje u radu za naš grad. Nije uvijek jednostavno, svaki je dan novi izazov, ali kad znam da sve radim kako bi bilo bolje gradu u kojem sam rođen, odrastao i u kojem želim gledati vašu i svoju djecu kako odrastaju i žive, smatram da je upravo to najbolja motivacija i motor koji pokreće mene i sve vas.

Vi i vaše povjerenje ste moja snaga i upravo zbog tog zajedništva ostvarili smo mnoge projekte. Obaveza nam je opravdati Vaša očekivanja, a naša odgovornost je da nastavimo zastupati interese svih građana. Vaša podrška nama je vjetar u leđa za daljnji napredak i ostvarenje jasne vizije Buja kao Grada koji raste.

Hvala vam od srca svima na podršci. Vjerujem i znam da ćemo i dalje svi skupa dati sve od sebe za naš grad, Grad Buje.

Vaš gradonačenik,
Fabrizio Vižintin

Istaknuto

Skip to content