Prealoader

Događanja

Ryan Aličajić i Anđelina Videc iz bujskog kickboxing kluba postali reprezentativci

Objava: 08.07.2024.

Ryan Aličajić i Anđelina Videc iz bujskog kickboxing kluba postali reprezentativci i predstavljati će Hrvatsku na Svjetskom prvenstvu

Priželjkivali su, s obzirom na ostvarene sportske rezultate u ovoj godini i očekivali, te od danas je i službeno!

Buje ima dvoje natjecatelja koji su izabrani za sastav Hrvatske kickboxing reprezentacije te će predstavljati Hrvatsku krajem kolovoza na WAKO Svjetskom prvenstvu u Budimpešti (Mađarska).

Anđelina Videc (18) treću godinu zaredom čini sastav Hrvatske kickboxing reprezentacije, a ove godine joj se po drugi puta u svojoj kickboxing karijeri pridružuje klupski kolega Ryan Aličajić (15).

Anđelina i Ryan su članovi Hrvatske juniorske (15-18 god) kickboxing reprezentacije koju će ove godine predstavljati u ringovnoj disciplini K1-Style.

Sa našim bujskim reprezentativcima u Budimpeštu će putovati i njihov trener Dragan Ljuboja koji ne propušta ništa slučaju.

“Ovo nam je najbitnije natjecanje u ovoj godini i sve što smo dosad radili služilo je kao priprema ili preduvjet za Svjetsko prvenstvo. Pred natjecateljima je nešto manje od dva mjeseca završnih priprema. Ništa ne želimo prepustiti slučaju tako da su treninzi isplanirani do najmanjeg detalja. Dogovoreni su sparinzi sa prijateljskim klubovima iz Slovenije, Italije, Zagreba i Splita.’’ – izjavio je Dragan Ljuboja.

Kao što su i napomenuli pripreme će obuhvaćati putovanja u druge gradove pa i države, biti će im potreban osiguran smještaj i hrana tijekom boravka, dok treneri su odlučili, kako Dragan tako i ostali treneri iz prijateljskih kickboxing klubova da će odraditi treninge volonterski sve u cilju što kvalitetnijih priprema naših Buježa.

Izvor: Naša Bujština

Istaknuto

Skip to content