Prealoader

Događanja

Dragon Kickboxing & Fitness Gym Buje ponosan na nastup svojih boraca/kinja na Svjetskom kupu

Objava: 18.06.2024.

Proteklog vikenda u Budimpešti se održao “Hungarian Kickboxing World Cup”, najprestižniji Svjetski kup u kickboxing-u, sa više od 3.000 prijavljenih natjecatelja sa svih kontinenata.

Ukupno se prijavilo 277 kickboxing klubova među kojima je bio i bujski kickboxing klub koji je zauzeo 37. mjesto.

“Dok većinu medijske pažnje uzima naša nogometna reprezentacija, potrudit ćemo se uzeti vam malo pažnje kako bi podjelili sa vama uspjehe naših natjecatelja i trenera.
Ovaj veliki uspjeh ne smije ostati nezapažen!

Iznimno mnogobrojan i jak Svjetski kup, pedeset prijavljenih nacija sa 6 kontinenta, održao se u Budimpešti od 13.6.-16.6.
Anđelina Videc -što više reći o toj ustrajnoj, discipliniranoj djevojci koja pomiče sve granice. Ostani i dalje takva i velike stvari su ispred tebe!
Borila se u ring disciplini K1 – Style, starije juniorke -52kg protiv Mađarice i dvije predstavnice iz Poljske. Sve tri protivnice pobjedila je odlukom sudaca 3:0, što potvrđuje Anđelininu kvalitetu.
Ryan Aličajić, aktualni državni prvak ring discipline K1-Style, mlađi juniori -67kg još jednom je potvrdio svoju kvalitetu, ali ovaj put na svjetskoj razini te osvojio zlatnu medalju, 1.mjesto
U finalnoj borbi pobjedio je natjecatelja iz Poljske odlukom sudaca J1: 4:17 J2: -2:11 J3: 1:11

Momčilo Ščekić, s obzirom da kickboxing trenira nešto više od godinu dana, sa dva fenomenalna odrađena meča protiv natjecatelja iz Latvije i Mađarske pokazao je kako se trudom, radom i zalaganjem puno postiže te je osvojio brončanu medalju, 3.mjesto u ring disciplini K1-Style, stariji juniori -81kg. BRAVO Momo!!

Linda Radešić, srčana naša natjecateljica koja, zbog škole, većinu treninga odrađuje u Rijeci natjecala se u ring disciplini Low kick, mlađe juniorke -52kg i osvojila 2.mjesto, srebrnu medalju ???? Sad imamo cijelo ljeto za pripreme i Lindino vrijeme tek dolazi.

Hvala od Enđi, Lindi, Momu, Ryanu i našem treneru Draganu Ljuboji bez kojeg ovih rezultata nebi niti bilo.
Hvala Kickboxing klub ZEUS Vižinada i Kickboxing klub Minotaur & Gym Pazin s kojima smo putovali, provodili slobodno vrijeme i međusobno navijali i podržavali se. Kada su se naši natjecatelji borili, publika je bila najglasnija.
Hvala i Ryanovom tati Senadu Aličajiću koji je tu ne samo za Ryana već za sve natjecatelje i trenera”, objavio je Dragon Kickboxing & Fitness Gym Buje.

Istaknuto

Skip to content