Prealoader

Događanja

Pronađite mir i sklad na satsangu s Aleksanderom Grunčićem Krajncom, dr. med.

Objava: 06.05.2024.

Mjesto i vrijeme

Satsang će se održati u subotu, 11. svibnja u 10 sati, u vijećnici Pučkog otvorenog učilišta na Trgu Josipa Broza Tita 6, u Bujama. Sudjelovanje je besplatno, no obavezna je prijava putem e-pošte na adresu aleksandergk@gmail.com.

Što je satsang?

Satsang je duhovni seminar posvećen unutarnjem miru i pronalaženju istinske harmonije u sebi. Saznajte kako prepoznati iluzije koje vas udaljavaju od stvarnosti i kako razviti sklad između vašeg istinskog sebstva i svijeta oko vas. Pridružite se ovom događaju ako želite produbiti samospoznaju i otkriti mir, radost i ljubav koji dolaze iz harmonije sa životom.

O voditelju seminara

Aleksander Grunčić Krajnc, dr. med., voditelj je ovog događaja, hipnoterapeut i liječnik s bogatim iskustvom u području istraživanja duhovnosti i podsvijesti. Njegov put istraživanja započeo je još u djetinjstvu kroz proučavanje autogenog treninga i duhovne literature. Tokom studija medicine, njegova strast za istraživanjem ljudskog uma i duše dodatno se produbila kroz mistična iskustva koja su ga vodila prema balansu između racionalnosti i duhovnosti.

Zašto sudjelovati?

Ako ste već radili na sebi, ali i dalje osjećate da vam nešto u životu nedostaje, ovaj je seminar prilika da zakoračite dalje na svom putu. Otkrijte kako pronaći stabilnost, unutarnju radost i trajni mir, oslobađajući se iluzija koje vas sprečavaju u tome.

Dobrodošli ste!

Bez obzira na prethodno iskustvo, svi su pozvani da sudjeluju i istraže dublje dimenzije samospoznaje.

Istaknuto

Skip to content