Prealoader

Novosti

Ažurirana lista međunarodnih osposobljavanja u sklopu Aktivnosti transnacionalne suradnje

Objava: 27.08.2014.

Dragi budući korisnici,
želimo Vam javiti da je na mrežnim stranicama Agencije ažuriran popis međunarodnih osposobljavanja u kojima možete sudjelovati.

Osposobljavanja su namijenjena svima koji su aktivni u radu s mladima s ciljem osnaživanja u njihovom radu te onima koji žele prijaviti projekt u okviru programa Erasmus+.
Osposobljavanja su tematska, povezana s ciljevima i prioritetima programa te daju dobar temelj za kvalitetnu prijavu i provedbu budućih projekata, ali i za svakodnevni rad s mladima!

Listu osposobljavanja možete pronaći ovdje

Posebno vam želim usmjeriti pažnju na osposobljavanje „CROSS OVER- dugoročna partnerstva unutar KA2“ koje će u više faza raditi na stvaranju dugoročnih partnerstva pogotovo između područja mladih i poslovnog sektora. Osposobljavanje će se provesti u više faza i započinje nacionalnom aktivnošću u rujnu ove godine, da bi završilo velikom transnacionalnom konferencijom u Latviji. Više o osposobljavanju možete pročitati ovdje

Organiziramo i osposobljavanje  „Project Lab. How to design your project in Erasmus+: Youth in Action“ koje će se održati u studenom 2014.  u Sazburgu u suradnji s austrijskom, njemačkom i slovenskom nacionalnom agencijom gdje će sudionici imati priliku razviti svoje projektne ideje uz pomoć trenera i zaposlenika nacionalnih agencija. Više informacija možete pronaći ovdje

Organizacije uključene u EVS pozivamo da se prijave na SOHO in Croatia – European Training Course for EVS Support People, više možete pročitati ovdje. Rok prijave je 21.09.2014.

Od korisničke organizacije očekuje se financijska participacija u ukupno prihvatljivim putnim troškovima u iznosu 450,00kn za međunarodna osposobljavanja.

Za sva pitanja oko pravila prijave na osposobljavanje te informacije o načinu financiranja osposobljavanja obratite se na adresu natasa.rajcevic@mobilnost.hr

Istaknuto

Skip to content