Prealoader

Notizie

Zaključak o dodjeli stipendija učenicima i rang lista

Pubblicato: 27.10.2023.

Grad Buje je nakon razmatranja Zapisnika i prijedloga Povjerenstva za dodjelu stipendija donio zaključak o dodjeli stipendija za školsku/akademsku godinu 2023./2024. Gradonačelnik je prihvatio rang listu koju je predložilo Povjerenstvo.

U ovoj godini stipendije su dodijeljene učenicima iz različitih srednjih škola, među kojima su I.S.I.S. Giosue’ Carducci-Dante Alighieri, Srednja škola Vladimir Gortan Buje, Gospodarska škola Buje i druge. Ukupan broj bodova koji su učenici ostvarili prema kriterijima natječaja poslužio je kao osnova za rangiranje i dodjelu stipendija.

Gradonačelnik je naložio Upravnom odjelu za opće poslove da izda Rješenja i pripremi Ugovore o stipendiranju, koji će biti potpisani s odabranim učenicima.

U skladu s donesenim zaključkom, stipendije su dodijeljene sljedećim učenicima: Iva Uljenik, Lucija Gusak, Leon Čičak, Luka Ivanić, Ilary Cindrić, Lukas Jozić, Martina Bubola i Alice Antonini. Nažalost, Diana Rama i Nika Sardelin nisu ostvarile pravo na stipendiju, pri čemu je prijava Nike Sardelin bila nepotpuna.

Čestitamo svim učenicima koji su ostvarili pravo na stipendiju i želimo im mnogo uspjeha u daljnjem obrazovanju.

Detaljnije – vezani dokument:

Zaključak o dodjeli stipendija učenicima i rang lista
Zaključak o dodjeli stipendija učenicima (scan – potpisano)
Rang lista (scan – potpisano)

Ažurirano 08.11.2023.
Zaključak o dodjeli dodatne učeničke stipendije u školskoj godini 2023./2024.

In primo piano

Skip to content