Prealoader

Notizie

WINE EnoGASTRO VIP Event

Pubblicato: 20.02.2023.

WINE EnoGASTRO VIP Event – Međunarodna konferencija vinskih, ugostiteljskih i gastronomskih znalaca i ove godine dolazi u grad koji teče!

3. ožujka 2023 od 13 do 22 sata Centar za manifestacije i kulturu CMIK i Hotel RIVALMARE

Tradicija koja traje u kontinuitetu sedmu godinu uz do sada organiziranih 27 eventa diljem Hrvatske se nastavlja. I u 2023. godini bit će to sadržajno iznimno bogat i još posebniji WINE EnoGASTRO VIP Event. I ove godine organizirati ćemo pet evenata i to ovim redom: u Rijeci, Novigradu, Splitu, Zadru i Zagrebu.

Edukativni je to događaj koji je usmjeren na restoratere, hotelijere, ugostitelje te općenito na HoReCa sektor, naš turizam i gospodarstvenike usko vezane uz turizam i ugostiteljstvo.

Pozvani su svi pripadnici spomenutih industrija koji žele ulagati u svoj poslovni razvoj, učiti od vrhunskih hrvatskih i međunarodnih stručnjaka, te se poslovno povezati s mnogim kolegama.

Nakon lani iznimno dobro posjećenog i edukativog eventa i ove godine domaćin Wine EnoGASTRO VIP Eventa je Novigrad a event se održava u vrhunskom ambijentu Centra za manifestacije i kulturu i u sudjednom hotelu RIVALMARE.

U 2022. godini WINE EnoGASTRO VIP Event – konferencije bile su iznimno dobro posjećene, pa je na pet događaja u Rijeci, Novigradu, Zadru, Splitu i Zagrebu okupljeno više od 1800 gostiju iz ugostiteljsko-turističke struke, sudjelovalo je čak 25 govornika i edukatora s 21 različitom temom, a svoje kuharsko umijeće i specijalitete prezentiralo je ukupno više od 30 Chefova – kuharskih majstora. Gosti su se mogli educirati kroz degustaciju 52 različita lokalna specijaliteta koja su bila sljubljena s vrhunskim vinima vinara koji su bili partneri evenata.

Ograničen je broj izlagača i daje se veliki naglasak hrvatskim lokalnim proizvođačima i promociji lokalne enogastronomije, kao i na edukaciji svih aktera našeg turizma.

Posebnost događaja je i ta da je organizator i u 2023. godini u suradnji s brojnim partnerima i izlagačima svojim uzvanicima omogućio potpuno besplatno sudjelovanje:

  • besplatan ulaz za uzvanike,
  • besplatno korištenje čaše (bez kaucije i bonova),
  • besplatne degustacije, predavanja, radionice i edukacije,
  • besplatne enogastronomske edukacije i prezentacije – Cooking show.

Gosti će moći uživati u enogastronomskim radionicama i prezentacijama koje će voditi vrhunski međunarodni i hrvatski predavači, sommelieri, ugostitelji, barmeni, chefovi i baristi; dok će između predavanja i radionica svi gosti imati priliku degustirati proizvode ili poslušati prezentacije brojnih vrlo kvalitetnih izlagača te se s njima poslovno povezati i dogovoriti suradnju.

Svoju potporu ovom važnom projektu i ove godine dali su Grad Novigrad-Cittanova i Turistička zajednica grada Novigrad-Cittanova, Istarska županija i TZ Istre, Hrvatska turistička zajednica, Obrtnička komora Istarske županije, Udruženje obrtnika Poreč, Grad Buje, Centar CMIK, hotel Rivalmare, HGK ŽK Pula, a pokrovitelji projekta su Ministarstvo turizma i Ministarstvo poljoprivrede.

Sve informacije o programu, govornicima, izlagačima su na web adresi organizatora www.dantes.biz

Prijave za sve pripadnike HoReCa industrija za besplatno sudjelovanje u konferenciji primaju se isključivo na info@dantes.biz

Vezani dokument:
WINE EnoGASTRO VIP Event

In primo piano

Skip to content