Prealoader

Notizie

SAVJETOVANJE ZA JAVNOST – ODLUKA O KUPOPRODAJI POSLOVNIH PROSTORA U VLASNIŠTVU GRADA BUJA

Pubblicato: 21.01.2019.

Sukladno odredbama članka 11. Zakona o pravu na pristup informacijama („Narodne novine“ br. 25/13 i 85/15) Grad Buje – Buie provodi savjetovanje sa zainteresiranom javnošću o nacrtu prijedloga Odluke o izmjenama i dopunama Odluke o kupoprodaji poslovnih prostora u valsništvu Grada Buja.

Pozivamo zainteresiranu i stručnu javnost da se uključi u izradu prijedloga Odluke o izmjenama i dopunama Odluke o kupoprodaji poslovnih prostora u vlasništvu Grada Buja u davanjem svojih mišljenja, primjedbi i prijedloga u razdoblju od 21. siječnja 2019. do 21. veljače 2019. godine.

Molimo sve zainteresirane da za dostavu mišljenja, primjedbi i prijedloga koriste isključivo Obrazac za sudjelovanje u savjetovanju s javnošću o nacrtu Odluke o izmjenama i dopunama Odluke o kupoprodaji poslovnih prostora u vlasništvu Grada Buja i dostave ga slanjem na mail adresu: info@buje.hr i/ili e.bernich@buje.hr, osobnom predajom u pisarnicu Grada Buja – Buie ili poštom koja mora biti zaprimljena u Gradu do zaključno do 21.02.2019.

In primo piano

Skip to content