Prealoader

Eventi

Predstavljanje knjiga „Deset dugih dana“ i „The Camino de Santiago“

Pubblicato: 13.05.2024.

Predstavljanje knjiga „Deset dugih dana“ Maje Klarić i „The Camino de Santiago“ Jane Prević Finderle

Dvostruko književno veče u Bujama

U utorak, 14. svibnja, s početkom u 19 sati, na Belvedereu u Bujama, održat će se predstavljanje dviju knjiga. Autorice Maja Klarić i Jana Prević Finderle podijelit će svoja jedinstvena iskustva i nadahnuti posjetitelje svojim pričama.

Jana Prević Finderle – osobna putovanja

Jana Prević Finderle, poznata književnica, putopisac i arhitektica, predstavit će svoju knjigu „The Camino de Santiago“ koja opisuje 800-kilometarsko hodočašće koje je prošla sa svojim ocem. Njena knjiga istražuje fizičke i emocionalne izazove, ljepotu prirode te susrete s drugim hodočasnicima. Naglasak je na osobnom rastu, zajedništvu i snazi volje, pružajući čitateljima dubok uvid u unutarnju transformaciju koja prati ovakvo putovanje.

Maja Klarić – putopoezija

Maja Klarić, hrvatska putopjesnikinja i prevoditeljica, poznata po spajanju poezije i putovanja, predstavit će svoju najnoviju zbirku pjesama „Deset dugih dana“. Njezine pjesme, koje često uključuju iskustva s putovanja, poznate su po emocionalnoj dubini i lirskoj ljepoti. Maja je proputovala većinu Europe te dijelove Azije i Južne Amerike, a svoje dojmove prenosi kroz jedinstveni stil koji naziva putopoezijom.

Ne propustite priliku

Ova književna večer obećava inspirativne priče i duboke refleksije koje će privući sve ljubitelje književnosti i putovanja. Dođite i uživajte u zanimljivim pričama te se upoznajte s autorskim radom dviju talentiranih spisateljica.

Ovaj događaj je prilika za sve koji žele doživjeti čaroliju Camina i kroz riječi proživjeti iskustva hodočasnika.

In primo piano

Skip to content