Prealoader

Notizie

Poziv na radionicu društvenog inoviranja u Bujama

Pubblicato: 09.09.2021.

Poziv na radionicu društvenog inoviranja u Bujama u sklopu Dana društvenog poduzetništva i društvenog inoviranja u Istri.

U sklopu Projekta +Resilient održavaju se „Dani društvenog poduzetništva i društvenog inoviranja u Istri“ od 15. do 27.09.2021. godine na području Istarske županije u organizaciji Javne ustanove „Regionalni koordinator Istarske županije za europske programe i fondove i Zaklade za poticanje partnerstva i razvoja civilnog društva.

Naime, radi se o interaktivnim radionicama društvenog inoviranja uz popratnu izložbu koja će prikazati rezultate projekta +Resilient, odnosno društveno poduzetničke ideje koje se razvijaju u sklop Projekta +Resilient. Dani društvenog poduzetništva i inoviranja u Istri provesti će se u suradnji s JLS-ovima te su otvoreni za sve zainteresirane dionike – predstavnike iz domene organizacija civilnog društva, javne uprave, obrazovnih institucija, privatnog sektora te ostale zainteresirane građane.

Otvaranje Dana društvenog poduzetništva i društvenog inoviranja u Istri održati će se u Puli, 15.09.2021. godine u Circolu kada će biti predstavljeni rezultati projekta +Resilient, Regionalni centar za razvoj društvenih inovacija – ReCeD’Istria te konkretne ideje društvenih poduzeća koje se mogu podržati u njihovoj provedbi ali isto tako uz zanimljive stručnjake paneliste svi zainteresirani moći će više čuti o društvenim inovacijama, društvenom poduzetništvu i društvenom učinku.

Dani društvenog poduzetništva i inoviranja održati će se i u Bujama, Labinu, Poreču i Rovinju na određenu temu. Kroz radionicu društvenog inoviranja namjera je u suradnji različitih dionika doći do konkretnog rješenja koje može biti provedeno i realizirano a po pitanju relevantnog problema lokalne zajednice kojeg su dionici prepoznali. Te će radionice trajati 2 sata (od 13 do 15 sati).

Cijeli program Dana društvenog poduzetništva i društvenog inoviranja slijedi u nastavku.

Događaj će se održati sukladno mjerama za spriječavanje širenja pandemije koronavirusa COVID – 19 te je broj sudionika ograničen.

PRIJAVE: https://forms.gle/SNzMJ45jGingMmyY9

Poziv i Program – vidi vezani dokumente:

Poziv na radionicu društvenog inoviranja u Bujama
Poziv i Program radionice društvenog inoviranja u Bujama

In primo piano

Skip to content