Prealoader

Eventi

Otkrijte novi način trgovine na BUJAK-u u Bujama!

Pubblicato: 15.05.2024.

POU Buje vas poziva da budete dio novog BUJAK-a, koji se održava 25. svibnja u parku “kod partizana”. Događaj započinje u 17:00 sati i pruža savršenu priliku za sve koji žele prodati ili zamijeniti stvari koje više ne koriste.

Principi kružnog gospodarstva na djelu

BUJAK nije samo običan buvljak. Ovo je prilika za usvajanje principa kružnog gospodarstva: smanjenje otpada, recikliranje i ponovna uporaba. Možete prodati odjeću, obuću, modni dodatke, dekoracije, posuđe, knjige i mnogo toga što leži zaboravljeno u vašim ormarima ili što ste sami izradili.

Važne informacije za prodavače

Interes za prodajna mjesta je velik, stoga osigurajte svoje mjesto prijavom do najkasnije 20. svibnja. Svako prodajno mjesto opremljeno je štandom ili stolom i pruža oko 4 kvadratna metra prostora. Kotizacija za sudjelovanje iznosi 5 €. Prodavači su odgovorni za organizaciju svojih prodajnih prostora, uključujući štendere, cjenovnike i dekoracije.

Pridružite se i vi

Pozivamo vas da pridružite zajednici koja cijeni recikliranje i ponovnu upotrebu. Bilo da se prijavljujete samostalno ili sa svojom obitelji i prijateljima, BUJAK je prilika da svoje stvari pretvorite u nečije blago. Veselimo se vašem dolasku i zajedničkom stvaranju bolje budućnosti.

Budite dio ove inspirativne inicijative i doprinesite smanjenju otpada u našoj zajednici. Vidimo se na BUJAK-u!

In primo piano

Skip to content