Prealoader

Eventi

Otkrijte metodu za otpuštanje stresa TRE vježbama u Bujama

Pubblicato: 14.05.2024.

Jedinstvena prilika za stanovnike sjeverne Istre! U četvrtak, 16. svibnja, u prostoru Vijećnice Pučkog otvorenog učilišta Buje, održat će se radionica TRE® vježbi, metode koja omogućava otpuštanje napetosti i stresa kroz prirodne tremore tijela. Ne propustite priliku doživjeti duboki relaks i centriranost pod stručnim vodstvom Naike Dapiran, certificiranog TRE® instruktora.

Što je TRE®? Kratica za Tension, Trauma, and Stress Releasing Exercises, TRE® uključuje niz jednostavnih vježbi koje se izvode u stojećem i ležećem položaju, a za koje nije potrebno nikakvo predznanje. Glavni učinak metode je osjećaj dubokog opuštanja i smirenja, koji sudionicima može pomoći u svakodnevnom životu.

Detalji o prijavi i lokaciji: radionica će se održati s početkom u 18 sati, a završit će u 20 sati. Za sudjelovanje je potrebna prethodna prijava putem e-maila: naike.dapiran@gmail.com. Adresa održavanja je J. Broza Tita 6, s ulazom kroz unutarnje dvorište (vijećnica POU Buje). Napominjemo da je broj mjesta ograničen, stoga požurite s prijavama!

Što ponijeti? Za maksimalnu udobnost tijekom vježbi, sudionici bi trebali ponijeti prostirku (npr. za jogu ili plažu), dekicu za pokrivanje po potrebi, manji jastuk, vodu te obući se sportski udobno.

Važno za zainteresirane: radionica je besplatna za sve građane sjeverne Istre. Važno je napomenuti da TRE® vježbe nisu prikladne za trudnice, osobe s akutnim ozljedama, mentalnim oboljenjima, epilepsijom ili kardiovaskularnim bolestima.

Za više informacija o TRE® metodama i njenim koristima, posjetite službenu stranicu www.traumaprevention.com. Ne propustite ovu izvanrednu priliku za osobni razvoj i poboljšanje kvalitete života!

In primo piano

Skip to content