Prealoader

Eventi

Orkestar Tout Puissant Marcel Duchamp donosi energiju u Buje

Pubblicato: 30.04.2024.

Vrijeme i mjesto

Koncert Orkestar Tout Puissant Marcel Duchamp, poznat po svojoj energičnoj izvedbi, održat će se u atriju Pučkog otvorenog učilišta Buje 2. svibnja 2024. u 19:30 sati. U slučaju nepovoljnih vremenskih uvjeta, koncert će se premjestiti u kinodvoranu istog učilišta, na Trgu J.B. Tita 6. Ulaz je besplatan.

Tko su oni?

Osnovan 2006. godine od strane Vincenta Bertholeta (Hyperculte), ovaj švicarski orkestar sastoji se od 12 članova, iako je u prošlosti njihov broj varirao. S energijom i jedinstvenim zvukom, nastupaju na pozornicama diljem Europe, kako na prestižnim festivalima poput Paléo Festival de Nyon i Womad, tako i kroz četiri albuma.

Naziv i značaj

Ime orkestra, koje znači “Superioran orkestar Marcela Duchampa”, odražava poštovanje prema afričkim orkestrima, ali i prema jednom od najvećih umjetnika 20. stoljeća. Njihov zvuk je snažan, eksperimentalan i živ, prelazeći granice glazbenih mogućnosti.

Što očekivati?

Na svom premijernom dolasku u Buje, Orkestar Tout Puissant Marcel Duchamp predstavit će aktualni album “We’re OK. But We’re Lost Anyway”, zajedno s potpuno novim pjesmama. Pridružite se ovom glazbenom događaju i uživajte u njihovom jedinstvenom, organskom zvuku.

Organizatori su POU Buje, Turistička zajednica Buje i Distune Promotion, a atmosfera obećava biti užurbana i nezaboravna.

In primo piano

Skip to content