Notizie

Domaća web tržnica u Bujama svakoga ponedjeljka od 17 do 19 sati

Pubblicato: 17.06.2016.

Domaća web tržnica nastavlja sa aktivnostima pokretanja popodnevnih tržnica koje okupljuju istarske poljoprivredne proizvođače koji prodaju isključivo vlastite proizvode.

Tržnica u Bujama započeti će s radom ovog  ponedjeljka 20.06.2016. u vremenu od 17 do 19 sati ispred Konzuma na Stanici.

Grad Buje nema uobičajene jutarnje tržnice, pa će pokretanje popodnevne tržnice vjerujemo naići na interes jer će stanovnicima Buja i okolnih mjesta jednom tjedno biti na raspolaganju lokani, sezonski poljoprivredni proizvodi. Ovog ponedjeljak u Bujama svoje će proizvode prodavati proizvođači svježeg voća i povrća, meda, maslinova ulja, sadnica.

Organizatori Domaće web tržnice pozivaju i druge lokalne, male poljoprivrednike da se uključe na ovu tržnicu sa svojim proizvodima koje, možda, tek povremeno imaju u viškovima.

Svakako svratite u Buje na Domaću web tržnicu ovog i svakog narednog ponedjeljka u vremenu od 17 do 19 sati i kupujte poljoprivredne proizvode izravno od proizvođača. Nakon upoznavanja na ovakvim tržnicama, kupci mogu proizvode od ovih poljoprivrednika jednostavno naručivati putem interneta na adresi www.trznica-trg.eu . Izaberite lokalno.

In primo piano

Skip to content