Prealoader

Galleria

CAMPO TURES – ISKUSTVO KOJE NEMA CIJENU

Pubblicato: 13.07.2015.

Od 3.-5.7. nastupili smo na međunarodnom turniru mladosti u Campo Turesu (Italia). Bilo je ovo 30 izdanje turnira na kojem je igralo 130 ekipa iz 7 zemalja! Naše četiri ekipe postigle su sjajne rezultate a pritom stečeno iskustvo nema cijenu!! Sa dva 1. mjesta, jednim 2. mjesto i jednim 9.mjestom najuspješniji smo kolektiv koji je sudjelovao na turniru!
Ekipa ŽRK BUJE 2003 godište osvojila je 1. mjesto pobjedom u urnebesnom finalu protiv ekipe iz Tajvana Wun-De Elementary school!!!
Ekipa ŽRK BUJE 2001.godište osvojila je 2. mjesto. Iako su sve naše igračice 2002. I 2003. godište  razlika u godinama osim po stasu se nije vidjela. Ekipa je imala savršen moment zajedništva pa je i igra bila lepršava, borbena, na trenutke u transu. Lijepo je bilo u našoj ekipi ponovno vidjeti “našu” Valentinu koja je i dalje nezaustavljiva!
Ekipa MRK BUJE 2003. godište osvojila je 1.mjesto uz savršen skor od 7 pobjeda iz 7 utakmica!
Ekipa MRK BUJE 2001.godište osvojila je 9.mjesto. Oni su također kao i naše cure svi 2002. i 2003. godište. Dečki su odigrali 7 utakmica u skupini I postigli su 6 pobjeda i 1 poraz. Osim prve utakmice igrali su sjajno, raznovrsno i nezaustavljivo. Nažalost jednu utakmicu smo izgubili za zelenim stolom i to nas je koštalo prolaska među 4 najbolje ekipe gdje nam je na temelju rezultata u skupini  bilo mjesto!

Na kupu nacija Hrvatska je osvojila 1. mjesto. Ove godine pravo nastupa su imali dječaci 1999. godište i mlađi koji su igrali na turniru. Ponosni smo na naše LEO, MATIJA, DINO koji su dali svoj obol u ostvarenju ovog rezultata.

Za Buje je igralo ukupno 46 igrača i igračica: EMILI PERUŠKO, ARIANA KERNJUS, VALENTINA BILKIĆ, RENEE POSAVEC, ELDA BASARA, LARA RAHMANOVIĆ, SARA KREZIĆ, LAURA ALESSIO,ERIKA TRENTO, KAROLINA MIKULČIĆ, MARIKA BOŽIĆ, NIKOL PUJAS, PETRA HRLIĆ, ILDA BASARA, ANJA NIKOLIĆ, MAYA MEDICA, GIORGIA DUNIS, DARIA HRELJA, NINA VORIĆ, FRANKA BILKIĆ, LUANA MEDICA, IVAN JAKIĆ, DINO GAVRAN, MATIJA VELIĆ MAROLT, DAVID ANTONINI, MAX MARIĆ, LEO KOJČINOVIĆ, LUKA PUŠELJA, GABRIEL PARADŽIKOVIĆ, DORIAN ŽALAC, ROCCO SMOKOVIĆ, MATTEO ŠAINA, TEAN DRLJA, ARON GJINI, ADRIAN MILIN UNGAR, ROKO GOLEŠ, MORIS RADIZLOVIĆ, MITJA KRIŽOVNIK, GABRIJEL MATANOVIĆ, ŽAN RADEČIĆ, NATHANIEL MODRUŠAN, LORENZO PERSEL, DENI MIKAC, LORENZO BALANZIN, IVOR PERUŠKO, NEDILJKO BILKIĆ, trener SERGEJ MARTINOVIĆ!

Čestitke svim igračima i igračicama za prikazanu igru, izdržljivost, požrtvovnost i trud!

Zahvale svima onima koji su pomogli u ostvarenju ovog projekta a to su Renato koji nije mogao bit s nama, pomagači na terenu Željaka, Samanta, Jasmina, Marko, Tatjana, Ante, ostali roditelji koji su navijali i uskočili kada je trebalo, grad Buje I POU Buje!

FORZA BUJE

In primo piano

Skip to content