Prealoader

Galleria

BUJE RUKOMET: CURE I DEČKI IZ BUJA IZVRSNI PRVI I TREĆI U KOPRU

Pubblicato: 29.03.2016.

Od 25.-27.3 odigran je 3. Koper handball cup, trodnevni međunarodni uskršnji turnir. Sudjelovalo je 92 ekipe, 1300 djece iz 7 država (Slovenija, Hrvatska, Italija, Austrija, Srbija, Crna Gora, Slovačka)
Izrazito smo ponosni na naše ekipe ŽRK BUJE 2004./5. godište I MRK BUJE 2004./5. godište koje su postigle sjajne rezultate u jakoj konkurenciji.

Kod djevojčica u kategoriji 2004. godišta igralo je 8 ekipa. Ekipa ŽRK BUJA osvojila je 1. mjesto. Na putu do finala cure su u skupini pobjedile RD KOPER (SLO), FELDKIRCH (AUT), dok su sa LOKOMOTIVOM odigrale 10:10. U polufinalu pobjeđuju BUZET 8:6 da bi u finalu u ponovnom susretu bile bolje od LOKOMOTIVE! Utakmica je bila neizvjesna, uzbudljiva i dramatična do samog kraja. Nakon regularnog djela utakmice i rezultata 9:9 prelazi se na izvođenje sedmeraca gdje su naše cure bile spretnije i strpljivije te pobjeđuju konačnim rezultatom 12:11.

Kod dječaka 2004. godišta igralo je 15 ekipa. Naši dečki osvojili su 3. mjesto. Na putu do pehara i bronce u skupini su pobjedili ekipe RD ALEN MIHALJ (SLO), ROMAGNA (IT) I SENEC (SVK). U četvrtfinalu u teškoj utakmici pobjeđuju sa 14:11 PALLAMANO TRIESTE. U polufinalu bolji od nas bili su stari znanci iz TRSATA rezultatom 17:10. U utakmici za treće mjesto uvjerljivo pobjeđujemo BANIK MARIBOR 19:11

Čestike ekipama i djeci na postignutim rezultatima
Hvala roditeljima i ostalima vjernim pratiocima koji su uvjek uz nas!!!!

ŽRK BUJE:
NIKOL PUJAS, LUANA MEDICA, PETRA HRLIĆ, MARIKA BOŽIĆ, KAROLINA MIKULČIĆ, LEONA GOMBAR, MAYA VERONICA MEDICA, ILDA BASARA, GIORGIA PRODAN DUNIS, VITORIA GJERGJAJ, MARTINA BAKOVIĆ.
Trener: SERGEJ MARTINOVIĆ
Predstavnici: ŽELJKA HRLIĆ, MARKO MARTINOVIĆ

MRK BUJE:
DENI MIKAC, ROKO GOLEŠ, NATHANIEL MODRUŠAN, GABRIJEL MATANOVIĆ, MORIS RADIZLOVIĆ MANZIN, ŽAN RADEČIĆ, LORENZO BALANZIN, RYAN VIŽINTIN, MITJA KRIŽOVNIK,PERO LUCIĆ, NICHOLAS MODRUŠAN, LUKA RADOŠEVIĆ

Trener: SERGEJ MARTINOVIĆ
Predstavnik: MARKO MARTINOVIĆ


FORZA BUJE

In primo piano

Skip to content