Prealoader

Notizie

Spoj tradicije i luksuza u novom projektu luksuznih vila u Bujama

Pubblicato: 31.05.2024.

U Bujama je započeo ambiciozan projekt izgradnje 34 luksuzne vile i rezidencije, planiranih za završetak do 2026. godine. Ovaj projekt, smješten na 36 tisuća kvadratnih metara, već je privukao značajnu pažnju kupaca, s 12 jedinica prodanih po cijeni od 8600 eura po kvadratnom metru. Osim elegantnih stanova, projekt će uključivati i zajedničke sadržaje poput kluba s wine i cigar barom, wellness centra i podzemne garaže.

Razvoj Grada Buje i zapošljavanje

Ovaj projekt predstavlja značajan korak u razvoju Grada Buje, posebno u pravcu ekskluzivnog turizma. Trenutno u San Canzianu radi 58 zaposlenih, a završetkom projekta očekuje se porast broja zaposlenih na između 120 i 130 ljudi. To znači otvaranje novih radnih mjesta i unapređenje kvalitete usluge, ključnih za privlačenje i zadržavanje luksuznih turista.

Spoj tradicije i luksuza

Arhitektura novog luksuznog naselja pažljivo prati istarsku tradiciju i kulturu. Smješteno usred maslinika u unutrašnjosti Istre, naselje će sadržavati niskoenergetske objekte izrađene kombinacijom suvremenih tehnologija i autohtonih detalja poput obloga od istarskog kamena, stropnih tavela i kupa kanalica. Investitori ističu: “Arhitektura novog luksuznog naselja prati istarsku tradiciju i kulturu.”

Ekskluzivni turizam kao budućnost

Globalno tržište luksuznog turizma procijenjeno je na 1,5 bilijuna dolara i nastavlja rasti. Prema izvješću Virtuoso Luxe za 2024. godinu, konzultanti predviđaju rast interesa za daleka odredišta i jedinstvena iskustva. Luksuzna putovanja bila su predvodnik oporavka turističke industrije nakon pandemije, a trendovi rezervacija za 2024. godinu pokazuju da bi ova godina mogla biti rekordna za luksuzni turizam.

Projekt luksuznih vila u Bujama predstavlja savršen spoj autohtonosti Istre i modernog luksuza, privlačeći svjetske putnike željne jedinstvenih iskustava. Ova prilika za značajan gospodarski rast Grada Buje dolazi uz očuvanje i promociju bogate istarske kulturne baštine.

In primo piano

Skip to content