Prealoader

Notizie

Poziv na Edukativnu radionicu o standardima kvalitete socijalnih usluga u djelatnosti socijalne skrbi te praćenju i evaluaciji projekata OCD-a

Pubblicato: 04.03.2015.

Udruga za pomoć osobama s mentalnom retardacijom Istarske županije i Udruga za razvoj civilnoga društva SMART iz Rijeke organiziraju dvodnevni Edukativnu radionicu o standardima kvalitete socijalnih usluga u djelatnosti socijalne skrbi te praćenju i evaluaciji projekata OCD-a. Radionica je namijenjena udrugama koje skrbe o osobama s invaliditetom i djeluju u korist osoba s invaliditetom s područja Istarske županije.
Edukativna radionica održat će se 11. i 12. ožujka 2015. godine, u prostorima Dnevnog boravka Rojca, Gajeva 3 u Puli, od 09 do 16 sati.
Dio edukacije o Standardima kvalitete socijalnih usluga u djelatnosti socijalne skrbi vode Ozren Catela i Adriana Files-Lugarić iz Udruge za pomoć osobama s mentalnom retardacijom, a drugi dio edukacije o praćenju i evaluaciji projekata OCD-a vodit će Slađana Novota i Zvijezdana Schulz Vugrin iz riječke Udruge za razvoj civilnoga društva SMART.
Sudionicima je osiguran ručak i troškovi prijevoza.
Prijave se primaju do ponedjeljka 09. ožujka 2015. do 12,00 sati na način da se ispuni prijavni obrazac na https://goo.gl/forms/4c6XHxswcX .

U privitku se nalazi poziv za sudjelovanje.

In primo piano

Skip to content